• Showroom(s) van +/- 3500/m² indoor & outdoor
  • Bezoek de showrooms(s) van onze leverancier(s)
  • Transport door heel (NL) & (BE)
  • Professioneel advies
  • Vraag een offerte aan voor kortingen
Home » Contact » Over ons

Over Ons

Tuindump.nl is een steenhandel met een groot assortiment en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Wij leveren steenproducten door heel Nederland. Maar waar wij ons in onderscheiden van de rest, is dat wij een assortiment beschikbaar hebben voor elk budget en daarbij top service bieden. Zo adviseren wij altijd de klant wat handig is door eerst goed te luisteren naar zijn of haar wensen. Als het mogelijk is komen wij ook graag langs met een ervaren hovenier om het totaal plaatje uit te werken en alles zo helder mogelijk aan de klant voor te dragen.

 

Daarbij staan onze klanten direct in contact met specialisten die elke dag voor hun klaar staan om ze verder te kunnen helpen. En ze te voorzien van individueel contact om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen realiseren.

 

Breed assortiment

Tuindump.nl staat bekend om haar bijzonder brede assortiment. Wij leveren steenproducten in alle soorten en maten, in verschillende kwaliteitsklassen (A-kwaliteit, tweede keus, en gebruikt), en in diverse hoeveelheden (bijvoorbeeld als partij of per stuk). Bovendien leveren we een groot aantal aanvullende producten, zoals zand, grind, kunstgras.

 

Scherpe prijs

Tuindump.nl levert voor ieder product een scherpe prijs. Bij producten met de kwaliteitsklasse "A" komt dat omdat wij deze producten direct vanaf de bron leveren. Onze producten in de kwaliteitsklasse "B" zijn tweede keus, en kunnen daardoor tegen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding geleverd worden. De verschillende Kwaliteitsklasse gaan gepaard met aparte aankoopvoorwaarden.

Showlocaties

Onze producten zijn bij onze leveranciers te bekijken. Dit komt omdat wij niet voorzien zijn van een show locatie en/of een winkel. En omdat wij dit bedrijf begin 2021 gestart zijn, en we alle gepaard gingen door de Covid-19 Crisis. Waardoor een show locatie of winkel niet van toepassing was in verband de maatregelen.

 

Aanvullende diensten

Tuindump.nl biedt meer dan een bijzonder breed assortiment. Wij leveren ook Maatwerk en het is mogelijk om de bij ons bestelde steenproducten door een specialist op locatie te laten leggen. Voorbeelden zijn het laten bestraten van uw oprit of tuin.