• Showroom(s) van +/- 3500/m² indoor & outdoor
  • Bezoek de showrooms(s) van onze leverancier(s)
  • Transport door heel (NL) & (BE)
  • Professioneel advies
  • Vraag een offerte aan voor kortingen
Home » Klantenservice

Klantenservice

 

Contact opnemen

 

Bestellen & Levering

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. Bestellingen van Tuindump worden meestal rechtstreeks vanaf de desbetreffende leverancier uitgeleverd m.u.v. de producten die het Eigen merk dragen. Deze producten worden vanaf een opslag verstuurd d.m.v. een ingehuurde transporteur of de pakketdienst.

Levertijd:

  • Bestellingen bestaande uit sierbestrating en aanverwante producten hebben een levertijd van maximaal 2 weken. 
  • Bestellingen bestaande uit producten voorzien van het Eigen merk hebben een levertijd van gemiddeld een week en maximaal 7 dagen indien wij het met een transporteur verzenden. Indien wij producten met de pakketdienst versturen is dit vaak met 2-3 werkdagen bij u.

Afleverplek:

Uw bestelling wordt gelost naast de vrachtwagen op een goed bereikbare weg. Bij uw bestelling kunt u in het opmerkingenveld de gewenste plek aangeven, de uiteindelijke afleverplek is altijd ter beoordeling van de chauffeur ter plekke. Bestellingen bestaande uit sierbestrating en aanverwante producten worden geleverd door een vrachtwagen met trailer van circa 16 meter lang.

Een vaste leverdatum:

Wij zijn afhankelijk van de planning van onze leverancier of transporteur, hierdoor kunnen wij niet een vaste leverdag garanderen, het is wel mogelijk om de gewenste leverweek of uiterste leverdatum op te geven. Deze informatie kunt u kwijt in het een van de medewerkers die met u de  bestelling doorneemt. U kunt altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden voordat u uw bestelling plaatst.

Voorwaarden voor levering    

Om er zeker van te zijn dat onze chauffeurs jou en je woning kunnen bereiken, hanteren wij voor alle Nederlandse adressen op het vaste land, de volgende voorwaarden:

  • Het adres moet bereikbaar zijn voor een 40-tons vrachtwagen met trailer met de afmetingen 4 m x 18 m x 2,5 m.
  • Er moet een goede, belastbare ingang zijn en er moeten losmogelijkheden zijn voor de vrachtwagen. Daarmee bedoelen we het volgende: We hebben minimaal 5 meter achter en naast de truck nodig om je bestelling bij je te kunnen bezorgen.
  • De chauffeur is verantwoordelijk voor de levering en beslist dus of het wel of niet mogelijk is om de levering bij jouw huis te lossen.

 

Bezorgkosten naar België en andere landen:

Deze zijn altijd op aanvraag, online bestellen uit het buitenland is niet mogelijk. Wij ontvangen graag uw postcode en uw gewenste bestelling per telefoon of email op info@tuindump.nl en wij zullen een offerte op maat voor u maken.


bedrijfsinformatie consumenten 

Tuindump

3826 AW Amersfoort
KvK nummer: 81889240
BTW nummer: NL003616131B43

Bedrijfsinformatie Leveranciers

Tuindump
3826 AW Amersfoort
KvK nummer: 81889240
BTW nummer: NL003616131B43