• Showroom(s) van +/- 3500/m² indoor & outdoor
  • Bezoek de showrooms(s) van onze leverancier(s)
  • Transport door heel (NL) & (BE)
  • Professioneel advies
  • Vraag een offerte aan voor kortingen
Home » Tuin Elementen » Stapelblokken

✓ A Keus & B Keus Kortingen mogelijk StapelblokkenStapelblokken - Stapelstrip'sStapelblokken - Muurstenen

 

Bent u net verhuisd en wilt u uw nieuwe tuin eigen maken? Of bent u toe aan eens wat nieuws in uw tuin? Dan bent u bij Tuindump aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk de mooiste stapelstenen van beton voor in de moderne tuin. De blokken uit ons assortiment geven uw tuin een nieuwe, frisse en stijlvolle uitstraling. Stapelblokken kunnen uw tuin nét dat beetje extra geven; of u ze nu gebruikt voor het maken van hoogteverschillen, muren, afscheidingen of zelfs plantenbakken. U leest het al: alles is mogelijk met de muurstenen uit onze collectie. Hoe u de stapelblokken ook wilt gebruiken, op de kwaliteit en de moderne uitstraling van onze stapelstenen kunt u bouwen!

 

Stapelstenen en stapelblokken; van muur tot plantenbak

 

De stapelblokken die wij u leveren zijn afkomstig van top fabrikanten en staan gelijk aan uitzonderlijke kwaliteit. Geef uw tuin een compleet eigen karakter met de stapelstenen uit ons assortiment. U kunt namelijk niet alleen hoogteverschillen in uw tuin creëren of overbruggen. U kunt ook zelf plantenbakken, borders, keerwanden en muurtjes maken met muurstenen. Bekijk ons assortiment stapelblokken nu meteen en vind de steen om uw tuin compleet te maken!

 

Strakke of getrommelde stapelblokken?

 

De muurstenen bestaan uit twee verschillende uitvoeringen. De muurstenen zijn strak en glad afgewerkt of ruwer getrommeld. De strakke stapelblokken geven een moderne, cleane uitstraling aan uw tuin. Wilt u het liever wat ruwer en industriëler? Dan zijn de getrommelde muurstenen geknipt voor u.
Wij bieden u alle mogelijke maten stapelblokken in de volgende kleuren:

- Zwart

- Antraciet

- Bruin/zwart

- Grijs/zwart

- Grijs

- Donkergrijs.

Kijk eens rond in ons assortiment stapelblokken en vind de perfecte steen voor uw tuin! Goed om te weten: bij Tuindump bestelt u stapelblokken voordelig online vanuit uw luie stoel en wij leveren uw bestelling binnen no time bij u thuis af.
Heeft u de smaak te pakken gekregen en wilt u nog veel meer gaan doen om uw tuin te verfraaien? Verheugt u zich nu al op de mooie zwoele zomeravonden waarop u eindeloos kunt genieten van de bijzondere sfeer in uw tuin? Bekijk dan ons aanbod terrastegels, tuintegels en betontegels eens? Heeft u ! Bijna niet van echt te onderscheiden, u hoeft het alleen nooit te maaien! U kunt het allemaal vinden op onze website. En voor vragen kunt u altijd even Contact opnemen