• Transport door heel (NL) & (BE)
  • Diverse Segmenten
  • 9,4 uit meer dan 100 ervaringen
  • Gerichte Service
Home » Tuintegels » Beton Tegels

 A Keus & B Keus Kortingen mogelijk Voorbeelden & mogelijkheden & kleuren

De Betonnen tuintegels hebben wij in vele diverse maten en kleuren. De foto's die wij laten zien op onze website is natuurlijk niet alles waarvan wij zijn voorzien. De 40x40 t/m  90x90 Tuintegels hebben we in meer als 50 verschillende kleuren. Dus mocht u benieuwd zijn naar de kleuren/prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de Whats-App lijn. Contact

Als uw maat hier niet tussen staat neem dan ook even contact op met een van onze adviseurs dit zijn namelijk de meest voorkomende maten die bij ons bestelt worden. Zo hebben wij ook 60x40 80x40 100x50 en nog heel veel meer. 

 

Weten waarom wij kiezen voor persoonlijk contact & persoonlijk advies? 

Bekijk de tekst bij Home

 


Betontegels hebben een unieke uitstraling!

 

Op Tuindump.nl vindt u de mooie betontegels van onze TOP merken. Dit zijn échte klassiekers. Deze betontegels worden dankzij hun uitstraling en uitzonderlijk hoge kwaliteit nog steeds het beste en meeste verkocht. U zou de betonnen tegels eigenlijk de grondleggers van de Sierbestrating kunnen noemen. Betontegels geven uw tuin een unieke uitstraling. Neem contact op met onze adviseurs en bekijk samen welke tegel bij u past.

 

Strakke en stijlvolle betontegels bij Tuindump 

 

Betontegels worden gebruikt ter verharding van terrassen, trottoirs, opritten en schoolpleinen. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan ze extra lang mee en slijten ze nauwelijks. De tegels kunnen niet alleen buiten gebruikt te worden. Ook als u een vloer in een schuurtje of een tuinhuis nodig hebt, zijn betonnen tegels de uitkomst. De tegels zijn functioneel, simpel en strak en geven uw pad een strak en stijlvol uiterlijk. De tegels passen bij allerlei tuinen.

Voor een bijzonder en modern effect kunt u de betontegels combineren met onze strakke sierbestrating Alle betonnen tegels in ons assortiment zijn afkomstig van fabrikanten, die bekend staan om hun kwalitatieve tegels. Bekijk ons aanbod betontegels nu, bestel via de adviseurs en wij leveren de tegels binnen 7/14 dagen bij u thuis af.

 

Betontegels met of zonder facet

 

De betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet. Een tegel zonder facet is strak en scherp afgewerkt, terwijl een betontegel met facet een vellingrandje heeft. Dit is een schuin randje aan de zijkant van de toplaag. Tegels met facet hebben hierdoor een wat klassiekere, luxere uitstraling terwijl de tegels zonder facet zeer modern en strak ogen. In ons assortiment vindt u alle soorten betontegels, met en zonder facet. Voor grijze betontegels, Natuursteen tegels en betontegels antraciet bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor betontegels met soft finish kunt u bij ons terecht.

 

Betontegels online kopen op Tuindump tegen gunstige prijzen en voorwaarden

 

In ons aanbod vindt u grijze en zwarte betontegels met populaire afmetingen zoals 50x50x4cm of van 60x60x4cm. Maak uw tuin nu compleet met de prachtige betonnen tegels van www.tuindump.nl

Zo hebben wij beton tegels van 40x40 tot megategels van 1mx1m in het assortiment.

 

Houd ook onze acties inzake verzendkosten goed in de gaten. En last but not least, naast onze super prijzen, ruim aanbod en uitstekende service, kunt u bij ons ook terecht voor waardevolle legtips. Hierin geven wij uitleg over hoe u het beste uw tegels en bestrating kunt aanleggen, waar u op moet letten bij het opmeten en welke tegels het beste in uw tuin passen. U ziet het, bij Tuindump staan we voor u klaar, zodat u kunt genieten van een perfect aangelegde tuin.