• Showroom(s) van +/- 3500/m² indoor & outdoor
  • Bezoek de showrooms(s) van onze leverancier(s)
  • Transport door heel (NL) & (BE)
  • Professioneel advies
  • Vraag een offerte aan voor kortingen
Home » Tuintegels » Beton Tegels

 A Keus & B Keus Kortingen mogelijk Betontegels hebben een unieke uitstraling!

Op Tuindump.nl vindt u de mooiste betontegels van onze TOP merken. Dit zijn échte klassiekers. Deze betontegels worden dankzij hun uitstraling en uitzonderlijk hoge kwaliteit nog steeds het beste en meeste verkocht. U zou de betonnen tegels eigenlijk de grondleggers van de Sierbestrating kunnen noemen. Betontegels geven uw tuin een unieke uitstraling. Neem contact op met onze adviseurs en bekijk samen welke tegel bij u past.

 

Strakke en stijlvolle betontegels bij Tuindump 

Betontegels worden gebruikt ter verharding van terrassen, trottoirs, opritten en schoolpleinen. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan ze extra lang mee en slijten ze nauwelijks. De tegels kunnen niet alleen buiten gebruikt te worden. Ook als u een vloer in een schuurtje of een tuinhuis nodig hebt, zijn betonnen tegels de uitkomst. De tegels zijn functioneel, simpel en strak en geven uw pad een strak en stijlvol uiterlijk. De tegels passen bij allerlei tuinen.

Voor een bijzonder en modern effect kunt u de betontegels combineren met onze strakke sierbestrating Alle betonnen tegels in ons assortiment zijn afkomstig van fabrikanten, die bekend staan om hun kwalitatieve tegels. Bekijk ons aanbod betontegels nu, bestel via de adviseurs en wij leveren de tegels binnen 7/14 dagen bij u thuis af.

 

Betontegels met of zonder facet

De betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet. Een tegel zonder facet is strak en scherp afgewerkt, terwijl een betontegel met facet een vellingrandje heeft. Dit is een schuin randje aan de zijkant van de toplaag. Tegels met facet hebben hierdoor een wat klassiekere, luxere uitstraling terwijl de tegels zonder facet zeer modern en strak ogen. In ons assortiment vindt u alle soorten betontegels, met en zonder facet. Voor grijze betontegels, Natuursteen tegels en betontegels antraciet bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor betontegels met soft finish kunt u bij ons terecht.

Houd ook onze acties inzake verzendkosten goed in de gaten. En last but not least, naast onze super prijzen, ruim aanbod en uitstekende service, kunt u bij ons ook terecht voor waardevolle legtips. Hierin geven wij uitleg over hoe u het beste uw tegels en bestrating kunt aanleggen, waar u op moet letten bij het opmeten en welke tegels het beste in uw tuin passen. U ziet het, bij Tuindump staan we voor u klaar, zodat u kunt genieten van een perfect aangelegde tuin.